четвъртък, 20 ноември 2014 г.

Не купувайте картички за да ги сложите при подаръците - направете ги сами!



Не купувайте картички за да ги сложите при подаръците! Направете ги сами, с малко търпение, сръчност, амбалажна хартия и желание да дадете парите, предназначени за картички, за подарък на едно дете, което ще се зарадва. Сигурна съм, че познавате такова дете!



Картичките от втората серия са правени от четири годишно дете, рисувани направо с тубата бои, без четка, а дървените звездички и елхи са рисувани и облепени с хартия от моите внуци.



Едно пакетче с нещо за декорация от магазин Джъмбо и сребърна или златна туба с боя ще ви свършат работа - плюс добро желание да зарадвате някого за Коледа! А ако наистина носите в себе си духът на милосърдие, може да сътворите подарък и да го оставите в детското отделение на най-близката болница.



Приятен празник!

Написа: Maria Vassileva

ОЩЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ >>>

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари:

А може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?!