събота, 22 ноември 2014 г.

Несъмнени белези на неудържимия технологичен прогрес на човечеството




Превозно средство може да измине 300 км.

КРАТЪК КОМЕНТАР: В страни като нашата, където лайнарите (с извинение за думата!) имат гарантирано мнозинство, тоя вид транспорт изглежда има бляскаво бъдеще!

ДРУГИ КОМЕНТАРИ: Julian Markov: Който не дефикира ще върви пеша ! :-)

Ангел Грънчаров: Абе както винаги лайнарите (пардон за думата!) и тук са в значително по-изгодна позиция, както и навсякъде другаде де

Julian Markov: Ако човек бърза, може да вдигне Октановото число на горивото. Лъжичка слабително и спестяваш време. :-)

Kiril Dimitrov: Да живеят лайнарите...

Nikolov Konstantin: Това значи ли че освен билетче, трябва да си носим и "гориво"?

Веселин Драков: А как ли мирише?

Ангел Грънчаров: Това с миризмата е интересен проблем. Казват, че изобщо не миришело, ама се съмнявам. Има си заводи, които преработват "горивото". Не вярвам да използват суровината за горивото в необработен, в прясно-суров вид...

Иван Колебинов: Тия бусчета ми изглеждат копировка от кенефите на олимпиадата в Сочи. Уютни по подобен начин.

Mariana Ivanova: Хубаво ме разсмяха вашите коментари.

Ангел Грънчаров: Сто на сто на англичаните им е хрумнало за тоя вид гориво за транспорт като са видели ония паметни колективни нужници за олимпиадата в Сочи. Ето как Русия пак е в основата на прогреса на човечеството! :-)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари:

А може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?!