понеделник, 25 август 2014 г.

Трето писмо на възмутения колектив в защита на любимата директорка - и срещу "злия народен враг" Грънчаров







ЗАБЕЛЕЖКА: Писмото е подписано от 69 човека, включително и служители, също бивши преподаватели, дори пенсиониран директор от ерата на "славните времена" - и други силно възмутени човеколюбиви, ала изпълнени с нескривана неприязън към въпросната дразнеща личност люде. Интересно е също да се отбележи, че това писмо никъде не съдържа дата, на която е написано и подписвано, явно е писано за да се синхронизира с вечността на самата непреходна история на съвъкупното человечество!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Тези три подмолни удара зад гърба на Г-н Ангел Грънчаров обясняват донякъде защо инстанциите, до които пише той, не вземат отношение. Явно висшестоящите инстанции не са в състояние да се противопоставят на цял колектив, колкото й да е прав той, по-важно за тях е да не настройват колектива на електротехникума против себе си,за да не си изгубят работата.
Директорите на училището, колективът,инспекторат и министерство- всички се грижат за мястото си. А за качеството на образованието се грижи един учител, така излиза.
Иначе писмата на колектива са "дрън-дрън", с какво се хвалят?-всичко това са длъжни да го правят. Отново се замазва истинското положение и се "покрива" директор....déja vu, non?
Мария Василева

А може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?!