неделя, 25 август 2013 г.

Решението на съда, с което се отменя заповедта на директорката на ПГЕЕ-Пловдив, наложила ми наказание "Предупреждение за уволнение"

Да се чете, да се знае, че все пак правосъдие у нас има. Който иска да се информира, да заповяда, да чете и да се учи - директорското всевластие, пред което трябвало само да се трепери, е мит, на който са подвластни само робските души...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.  Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари:

А може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?!