петък, 21 февруари 2014 г.

Публикация в блога HUMANUS е водеща в класацията на най-коментираните публикации




Участват само онези статии, които са написани последните 48 часа.


Паметникът на Левски под Бунарджика в Пловдив - забелязвате ли горе високо силуета на исполинския паметник на Альоша? Двата поизсъхнали бора явно неслучайно са оставени: за да пречат да се вижда възвишаващият се високо горе паметник на завоевателя-оку...


8-ми март по Картичкофурийски - 2014г.

Наближава 8 март и е време за нашето традиционно празнуване на този празник с размяна на картички.Картичкофурии ви кани да се включите в отбелязването на 8-ми март по Картичкофурийски.Нека разцъфтят цветя на вашата картичка, нека тя бъде пъстра и весела и...

Картичкофурии: Профил, Подробности

Hi all! It's time for blog hop at Mo's Digital Pencil and as a host this month I chose the gloomy and sometimes dark "Teens" to be the main focus for our projects. I adore all the sweet and funny images at Mo'sDP, but sometimes I wish Mo would draw some m...

KalySto: Профил, Подробности

Соленки с кашкавал, маслини и розмарин
Запасени с тези соленки през изминалите почивни дни решихме да си направим разходка по южния склон на Стара планина близо в подножието на връх Бузлуджа.Не че не сте виждали почти сюрреалистичната гледка на този паметник на едно (надявам се) отминало...

Food for the soul: Профил, Подробности

Blog Hop или тинейджърски забави
Време е за нашия ежемесечен Blog Hop. В този ден, целият екип от Mo's Dream Team се събрахме заедно и направихме по един специален проект, с който бихме искали да ви вдъхновим.Темата този месец е "Тийнейджърски, тъмни цветове", а наш домакин е Кали, така ...

Vili's Art: Профил, Подробности

Торта "Шоколадов триумф"
Много шоколадова, много изискана, много вкусна:) От всичко по много или Happy Рожден Ден на мен:) Днес получих много готин въпрос рано - рано - "Ти порасна ли вече или още спиш?". Пораснах не, ами направо се мъча да помъдрея, ама нещо не ми се получ...

Вълшебства в кухнята: Профил, Подробности

Миди на пара с маслено - чесново - магданозен топинг- Steamed Mussels with Butter-Garlic-Parsley Topping
Слънчевите дни се редуват, чувам пчели. Чувам жуженето на пчели. Край морето бадемите са разцъфтели. Терасата ми ухае на зюмбюли, репичките и руколата, които засях ден след ден извисяват нови листенца. Почистих прозорците и пускам през тях цял ден т...

Вкусно с Бети: Профил, Подробности

Надежден майстор, прекарващ свободното време “На плажа”, създаден от У. Чейс, ремонтира качествено перални, телевизори и печки по домовете в София
Започвам тази публикация с настроение, вдъхновено от слънчевите дни, неочаквано топло време, синьо, почти лятно небе и неочаквано жизнена София, пълна с по-цветни и усмихнати хора. Това ме посети за летен пейзаж, рисуван от американския художник Уилям Мер...

lxpress2: Профил, Подробности

Русо(филията)- българската антиевропейска палачинка
Русофилската ни власт се гърчи както са се гърчеели български чуждопоклоници в епохата на ръба на националната ни революция, когато българите са се лутали в търсене на ориентири.
Европа е в шок от бруталните действия на проруската власт в Киев, а проруска...

Иво Инджев: Профил, Подробности

20 важни неща за оцеляването на едно градско момиче
1. Малка черна рокля. Нужно ли е да казвам, че тя е задължителна в гардероба на всяко момиче? Изберете си удобна рокля от мека материя, на дължина до около коляното. Първо че не трябва да сглобявате цял 'ансамбъл' когато излизате, второ - винаги е ст...

mannierox: Профил, Подробности

ЕС, действайте!
Днес, гледайки какво се случва в Киев, писах до Комисар Кристалина Георгиева и отговорът ѝ ме накара да напиша долното.
Уважаема Госпожо Георгиева,
Гневен и безсилен пред случващото се, не желая да знам дали вашата работа започва след като трагедият...

трънки и блогинки: Профил, Подробности

спегети с гъби и сушени домати
Продукти за 2 порции:200 гр. спагети200 гр. гъби 5-6 сушени доматчета,мариновани в зехтинмагданоз2 скилидки чесънзехтинмлян черен пипер по желание - лют пиперза гарниране по желание - настърган пармезан Приготвяне:Сварете пастата във вряща подсо...

Кулинарен еликсир: Профил, Подробности

Ябълка със сирене
Една идея за бърз обяд или вечеря. Продуктиябълкадва вида сирене, което добре се разтича при топлинна обработкамалко маслоПриготвяне* Няма много за обясняване, така, както няма и точни пропорции на продуктите. Нарежете ябълката на по-дебели кръгове без да...

Вкусно с Йоли: Профил, Подробности

Мезето на авджи Стоев :)
Това да се счита като почерпка за оня юбилей за 700-те пуликации , който мина с едни печени картофи. Истинска канибалска. Любимото мезе на Мише от ранна детска възраст. Когато се събрахме много се изненадах, защото не се суши - само се о...

Храна за мой’те канибали: Профил, Подробности

Пресни талиатели със спанак, рикота, сушени домати и кедрови ядки
Обожавам прясна паста, но така и никога не съм се пробвала да направя у дома...Но пък я купувам съвсем свежа и вкусна от Работилница за прясна паста BONA DEA. И това е поредната прекрасна рецепта за паста, която опитахме наскоро - перфектно съчетание...

Цветно..... с Пепеляшка: Профил, Подробности

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари:

А може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?!