вторник, 21 януари 2014 г.

На езерото ЦюрихзееОще едно цъфнало дърво на 17 януариС патки и лебеди

Дано ви харесва, защото бабата с червеното яке е далече на хоризонта и сигурно...Харесва ли ви?

Чакам да го вземе от ръката ми...Този не допуска другите, бие сеКръжат над главите ниИ вдигнаха една олелия! Заприиждаха...ОпитахаВидяха сладкитеВзела съм пакетче домашни сладки за тези тук

Никога не забравям да снимам като се обръщам назадСтигаме брегаКрасива сграда или замък покрай пътекатаИзглед от алеята към езерото, тръгваме по пътеката вдясно...Северният му край е в центъра на града, откъдето започва канал и река Лимат - по-нататък каналът и реката се сливат... Тук сме на около 300 метра от центъра.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари:

А може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?!