сряда, 2 юли 2014 г.

Майчице, в каква държава живеем само, а? Грешка няма държавата ни, нали?! Мафия до мафия, бравос, блазе ни!!!

Във фейсбук попадам току-що на ето този матр`ьял: Подписан е КТД, в който между другите гнусни идиотщини, примерно ето тази:

Ние сме нестандартни, креативни и достъпни; Важен за нас е всеки член - "Човекът при нас е уникат"

Това, впрочем, е пълна лъжа, аз изпитах на гърба си отношението на синдикалната мафия от синдикат "Образование" на КТ "Подкрепа": лъжат, ама лъжат като не знам си какви, точно обратното е истината, аз така усетих нещата! Както и да е, там прочетох и нещо, което още повече ме порази, вижте сами:

Учителите, директорите и служителите, членове на синдикалните и работодателски организации получават осем брутни работни заплати при пенсиониране.

Няма как, наложи се да напиша следната реплика във Фейсбук, за да реагирам някак на тази наглост:

Егати дискриминацията: ако не си член на някаква синдикална мафия, не получаваш нищо, така ли? Вижте, погледнете само какви идиотщини подписват без да им мигне окото!

Майчице, в каква държава живеем само, а? Грешка няма държавата ни, нали?! Мафия до мафия, бравос, блазе ни!!!

Прочее, ето каква е истината, какво повече има да се говори:

Най-високи заплати в ЕС получават преподавателите в Люксембург – 86 745 евро годишно, следвани от учителите в Дания, които получават 56 336 евро на година, и от тези в Австрия, които получават 52 308 евро на година.

Данните на ЕК показват, че българските учители печелят 4780 евро годишно, което ги поставя на дъното на класацията.

КРАТЪК КОМЕНТАР, КОЙТО СПОДЕЛЯМ ИЗЦЯЛО:

Българският лумпен няма нужда от учители и професори. Има нужда от чалга и от футбол. И всички правителства следват повика на лумпена. От страх, че няма да ги изберат. Когато след 1-2-3 години се окаже, че народът (т.е. лумпенът) още е обеднял, пак се търси някоя певачка/циркаджийка да излъже мухльовците да гласуват за поредния предложен от Русия изедник. Сега се намери Бюреков да излъже хората. Утре може и бат'Сали в коалиция с Болен.

А учителите да се оправят сами. И без това няма нужда от учение за простака.

Написа: емил

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари:

А може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?!