неделя, 13 юли 2014 г.

Как пък не се наситиха поне малко тия ненаситни гърла и търбуси?!


Аз пък не съм съгласен заради спасяването на парите на пропищелия за своите пари Веждю Рашидов държавата да поеме и изплащането на всички останали депозити над 100 000 евро. Нека загубените пари на носителя на почетното звание "Пръв мултак на републиката" да му ги платят приятелите му от "Мултигруп" и от другите бандитски групировки, с които е дружил, пък, ако требе, и Бойко Борисов да се бръкне малко.

Аз обаче не съм съгласен целият български народ (и нашите деца и внуци) да плащаме парите на тия толкова арогантни герои на нашето време! Да са мислили когато са си давали парите на въпросната Корпоративна търговска банка (КТБ).


Нека сега да си платят малко за лакомията - как пък не се наситиха поне малко тия ненаситни гърла и търбуси?!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари:

А може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?!