понеделник, 12 май 2014 г.

Покана от Н.Василев за премиерата на негова книга

Поканен съм от симеоновия министър Николай Василев на представяне на негова книга; ето и самата покана:

Здравей!

Имам удоволствието да те поканя на премиерата на втората ми книга – „Меню за реформатори“.

Книгата от около 360 стр. представя моите възгледи за икономическата политика, без да изразява партийно-политически предпочитания. Организирана е в 28 глави и над 100 раздела. От една страна е написана за България, но много от дадените примери и направените изводи са универсални и биха били релевантни на всички континенти, дори за развитите държави. Издател е „Сиела“ и вече може да бъде намерена в големите книжарници в страната.

Представянето ще бъде на 2 юни 2014 г. (понеделник) от 18:30 часа в зала Александър на хотел Радисън в София. Специални гости на събитието ще бъдат държавните глави Росен Плевнелиев, Петър Стоянов, Желю Желев, както и Н.В. Симеон II. Участие са потвърдили още бивши и настоящи държавници, много икономисти, журналисти и др. Поканата ще видиш в първия прикачен файл.

Ще се радвам, ако си в София и се видим на представянето. Изпращам книгата в електронен формат – втория прикачен файл. Надявам се да е интересна и полезна и ще съм благодарен за коментари.

Моля да потвърдиш присъствието си на събитието на тел. +359 2 980 8513 или e-mail natalia.dimitrova@expat.bg.

Поздрави,

Николай

КРАТЪК КОМЕНТАР: Дали ще отида на представянето е отделна работа, но че ще прочета книгата, а също че ще я коментирам в блога си - това ще го сторя непременно. Интересно е, че виждате как бившият министър си прави реклама на книгата, бива го!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари:

А може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?!