неделя, 18 май 2014 г.

Една хубава идея: затварят училищата, идва ерата на самообразованието чрез интернет!




МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Образователната реформа бе обявена за готова, като от следващата година училищата ще бъдат затворени, а учениците ще получат брошура какви неща да си търсят в Google.

"Отпечатваме 4 страници брошура с насоки какво и как е най-полезно да се търси. Ако младежите са адаптивни и любознателни, ще натрупат добри познания за няколко години, като ще може да си намерят работа след това. Ако не са, ще станат от онези тупани, дето чакат избори, за да си продадат гласовете" - споделят лелки от министерството.

От училищната система ще останат само седмичните занятия по физическо възпитание, тъй като подрастващите рискуват от много Google да се превърнат в моржове, напомнят от министерството.

По този начин на държавата ще бъдат спестени милиони от издръжка на училищна база, ще се ограничи и корупцията за прием в елитни гимназии, а и ще се даде истински равен старт на децата да се образоват сами толкова качествено, колкото си решат.

Останалите без работа учители пък също ще бъдат насърчени към Google за да си намерят работа.

Написа: zhelyo

КРАТЪК КОМЕНТАР: Аз лично подкрепям тази идея, тя наистина е революционна! Отдавна е казано и доказано, че истинското образование е самообразованието, продължаващо цял живот. Който спре да се образова след училище или университет, такъв спира развитието си и почва да дегенерира: погледнете колко много сред нас са дегенератите!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари:

А може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?!